Vigseldag 7/9

Den 7 september är det Vigseldag i Acksjöns kapell. Ta chansen och ring 054-14 14 00 för att boka er vigseltid. Är du i parken kl. 12-17 kom gärna förbi och hurra för paren!

Visa kärleken till varandra genom att gifta er i Acksjöns kapell. En vigsel behöver inte vara komplicerad eller ta lång tid för att vara viktig och kärleksfull. Här får ni en fin upplevelse i härlig omgivning som blir precis så mysig och enkel som ni vill.

Svenska kyrkan står för präst, lokalhyra, kantor och musik – ni behöver bara komma precis som ni är. Tillsammans med prästen utformar ni det som behövs för den korta ceremonin som tar cirka 15 minuter, en halvtimme innan det är dags. Det finns några olika musikstycken att välja på och även dikter och texter. Efteråt kan de par som vill åka en tur med häst och vagn från kapellet.

Familj och vänner är varmt välkomna och ni kan ha med vittnen om ni vill, annars ordnar kyrkan även det.

Boka vigseltid

Ring Svenska kyrkans expedition på 054-14 14 00 för att boka en vigseltid mellan kl. 12-17 den 7 september. Här får ni svar på er frågor.

Boka tillval

Ni kan också boka färdig brudbukett från Barnens köksträdgård, bröllopsfoton av fotograf Stina Hjelm och bröllopsmeny på Matstudion på Terrassen. För dessa saker tillkommer kostnad.

Mer detaljer om Vigseldagen och bokning av tillval