En av dammarna i skogen. Skogen spelgas i vattenytan och i bakgrunden syns den stugliknande Acksjöns kapell.

Boka

Gröna konferenser

Planerar du en konferens? Här finns goda möjligheter till gröna konferenser.

Holken erbjuder funktionella lokaler för upp till 250 deltagare. Lokalerna har härligt dagsljus och en vacker utsikt över lekträdgården mot Mariebergsviken. I samtliga konferenslokaler finns blädderblock, whiteboard, block, pennor, friskt vatten, godis och frukt samt tillgång till projektor, ljudanläggning med mikrofon och wifi. Möjligheter att boka lunch och fika av ekologiska och närproducerade råvaror finns.

I samband med konferenser kan vi erbjuda våra gäster en rad olika aktiviteter som till exempel besök i köksträdgården, tågtur, bangolf, Lillskogen, guidningar, Naturum Värmland eller varför inte prova Walk and Talk? Mariebergsskogens vackra miljö ger bästa förutsättningarna för en promenad och att fortsätta konferensen under tiden.

Det finns även möjligheter för företag eller föreningar att hyra Holken för; möten, teater, mässor, dans eller middag (catering).

I anslutning till huvudentrén finns en stor gratisparkering, cykelparkering och busshållplats.

Mat och fika

Till förmiddagsfika brukar det smaka gott med mackor på vårt eget bröd och på eftermiddagen är Värmlandstårtan med smörkräm på chokladmarängbotten och hasselnötter lockande. Vi serverar alltid ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe och te.

Till lunch rekommenderar vi vår vegetariska soppa med hembakade bröd.

För oss är det självklart att alla ska kunna njuta av maten och vi är vana att baka och laga mat med variation, till exempel utan socker, gluten, ägg eller mjölk och självklart vegetariska eller helt veganska rätter.

Aktiviteter

Ibland behöver man ett avbrott för att nya idéer ska kunna växa. Hos oss finns många olika aktiviteter som vi kan skräddarsy så att det passar just för er.

Vad sägs om att varva er konferens med en guidad tur hos djuren i Lillskogen, träffa trädgårdsmästaren i Barnens köksträdgård eller utmana kollegorna i bangolf eller tipspromenad? Här finns upplevelser för alla sinnen!