En mamma och ett barn träffar tomten.

Vinter

På vintern kan du se fram emot att besöka vår julmarknad, träffa djuren i Lillskogen och upptäcka Naturum Värmland. På jullovet och sportlovet laddar vi upp med massor av roliga aktiviteter. Under vintersäsongen 22/23 har vi inte någon konstfrusen isbana, för att minska elförbrukningen. Se våra Aktuella öppettider här.

Julmarknad andra advent

Julmarknaden i Mariebergsskogen är andra helgen i advent. För många är det en tradition att besöka vår stämningsfulla julmarknad. Under två dagar fylls parken av delikatesser, hantverk och roliga aktiviteter för barnen! Och tomten kommer! Entré 40 kr över 18 år, gratis för barn. Öppet lördag och söndag kl. 11-17.

Jullov och sportlov – utan konstfrusen isbana 22/23

Besök Naturum Värmland med utställning, butik och kafé. I Lillskogen bor svenska lantdjur av alla de slag som väntar på ditt besök. Aktuella öppettider hittar du här.

När viken är frusen plogas en bana upp och många har Mariebergsskogen som utgångspunkt för skridskofärden. Under vintersäsongen 22/23 har vi inte någon konstfrusen isbana, för att minska elförbrukningen. 

Veckans tipspromenad

Året om arrangeras tipspromenad med start vid Naturum Värmland. På den drygt en kilometer långa slingan omges du av mjuka mossmattor, rasslande höstlöv, gnistrande nysnö eller vårens tidiga fågelsång – allt beroende på säsong. Aktuella öppettider hittar du här.

Skattjakt på vintern

På jul- och sportlov kan du gå på skattjakt. Följ ledtrådarna från Naturum Värmland genom skogen, en belöning väntar. Aktuella öppettider hittar du här.