Boka och hyra

Ring oss gärna

Ring oss gärna på 054-540 27 53 om du vill boka.

Konferens eller friskvårdsdag

Mariebergsskogen är en utmärkt utgångspunkt för aktiva konferenser och friskvårdsdagar. Här finns mötes- och samlingsplatser och ett rikt urval av roliga och avkopplande aktiviteter. Och trots närheten till Karlstads centrum råder här en påtaglig känsla av landet. Varva till exempel konferenspassen med en matningsrunda hos Lillskogens djur eller en guidad visning av Naturum Värmland. Fyll lungorna med syre under en rask promenad genom gammelskogen, spela ett parti bangolf eller koppla av med en stilla stund i kapellet. Mariebergsskogen har något för alla sinnen.

Arrangemang

Ring oss om du vill arrangera något. Telefon 054-540 27 53.

Boka guidning

Intresserad av Mariebergsskogen, Naturum Värmland, strandängarna eller gammelskogen? Boka guidning för en grupp eller skolklass. Vi skräddarsyr guidningen så att det passar just för er.

Hyr en gräsmatta

Stora och lilla gräsmattan för olika aktiviteter. Kontakta oss för prisuppgift och mer information.

Friluftsteatern

Friluftsteatern från 1943 är Sveriges äldsta friluftsteater under tak där många kända artister har uppträtt genom åren. Från publikplatserna vid stora scenen ser man bra från alla platser och man får också en vacker utsikt över parken och Mariebergsviken. Kontakta oss för prisuppgift och mer information.

Besök Naturum Värmland

Ett besök i Naturum Värmland erbjuder nya upplevelser av naturen. Guidade visningar, både inne och ut, ger chans att upptäcka Värmlandsnaturen och de stora rovdjuren. Vi visar även naturums utställning, tar er med ut till strandängarna eller på en tur genom gammelskogen.

Biljettbokning

Många av våra arrangemang är gratis, ibland löser du biljett på plats. Vissa konserter, teater och barnföreställningar bokas via Scalateatern.