Julmarknad 2024

Årets utställare på Mariebergsskogens julmarknad andra advent?

Tillsammans med fantastiska utställare ser vi fram emot att bjuda in till Mariebergsskogens julmarknad, som i år är den 7-8 december kl. 11-17.

Mariebergsskogen smyckas med granar och girlanger och doften från kryddig glögg och nybakade pepparkakor bidrar till den härliga julstämningen. Ett vintervaket rundturståg plingar glatt förbi där alla får åka med, hos djuren i stallet strömmar värmen och delikatesserna smakar extra gott utomhus. Barnen ser fram emot nya upptäckter i Naturum Värmland och väntar nyfiket på sin tur att lämna önskelistan till självaste Tomten. I skenet av juleljusen går besökarna på klappjakt bland utställarna och njuter av stämningen. Här finns mycket att upptäcka!

Julmarknaden brukar locka tiotusentals besökare och ge fina försäljningsmöjligheter för våra utställare.

Våra utställare är en viktig del av Mariebergsskogens julmarknad. Vi välkomnar utställare som säljer allt från delikatesser och julgodis till slöjd, hantverk, konsthantverk och genuina leksaker. Vi värdesätter småskalighet, ekologiskt och lokalproducerat där hälsa och miljö står i centrum. De flesta utställarplatser är utomhus, men det finns ett begränsat antal inomhus. Vill du vara med?

Som utställare deltar du både lördag och söndag.

Vill du vara med?

Anmäl intresse som utställare på Julmarknaden i Mariebergsskogen 2024.