Inifrån lokalen Skogsstjärnan, med stolar och bord möblerat i skolsittning.

Konferenslokaler

ÄGGET I NATURUM VÄRMLAND 2-38 PERSONER

Ägget är en hörsal med fasta stolar utan bord i biosittning. Rummet har en spännande äggform och stolsraderna är placerade med kraftig sluttning. Lokalen och utrustningen passar bra för filmvisning och föredrag.

Antal platser

38 fasta platser, samt utrymme för cirka tre rullstolar, eller ytterligare fyra stolar.

Utrustning

I konferenslokalen finns blädderblock, whiteboard, block, pennor, vatten, godis och frukt samt tillgång till projektor, mygga och wifi.

Tillgänglighet

Huset har bra tillgänglighet för personer med rullstol. Entrén har dörröppnare och det finns RWC. Lokalen Ägget har hörslinga. Det finns begränsat antal platser för rullstol, cirka tre stycken. Lokalen har rundade väggar och branta trappsteg. Föredragshållare befinner sig längst ned i lokalen, vilket medför vissa begränsningar för föredragshållare med rullstol

KATTUGGLAN I HOLKEN 2-45 PERSONER

Kattugglan i Holken är en ljus och fin lokal för er konferens.

Antal platser

Skolsittning, bord i rader, max 24 platser.
Hästskosittning med bord, max 22 platser.
Rektangel med bord, max 20 platser.
Biosittning (ej bord), max 38 platser.

Utrustning

I konferenslokalen finns blädderblock, whiteboard, block, pennor, friskt vatten, godis och frukt samt tillgång till projektor och wifi.

Tillgänglighet

Huset har bra tillgänglighet för personer med rullstol. Entrén har dörröppnare och det finns RWC.

SKOGSSTJÄRNAN I NATURUM VÄRMLAND 2-45 PERSONER

Skogsstjärnan är en ljus och luftig lokal med stora fönsterpartier, oftast med pågående fotoutställning. Lokalen har egen entré med kapprum och toalett, samt ligger i direkt anslutning till kaféet. Lokalen möbleras enligt önskemål och är lämplig för alla typer av möten och föredrag, från mindre grupper till lite större. Vid större bokningar avdelas del av kaféet med blockvägg för konferensgästerna.

Antal platser

Skolsittning, bord i rader, max 32 platser.
Hästskosittning med bord, max 24 platser.
Rektangel med bord, max 32 platser.
Öar, grupper av bord, max 28 platser.
Biosittning (ej bord), max 45 platser.

Utrustning

I konferenslokalen finns blädderblock, whiteboard, block, pennor, vatten, godis och frukt samt tillgång till projektor, mygga och wifi.

Tillgänglighet

Lokalen har bra tillgänglighet för personer med rullstol. Entrén har dörröppnare och det finns RWC i kapprummet. Lokalen har ej hörslinga.

HOLKEN 40-250 PERSONER

Mitt i parken ligger Holken. Det är en stor och rymlig lokal där man också kan sitta i olika delar i mindre grupper. Här finns många olika möjligheter; konferens, möten, teater, mässor, dans eller middag. Från Holkens balkong har man fin utsikt över lekträdgården och Vänerns glittrande vatten.

Antal platser

Biosittning, max 250 personer.
Middagssittning, max 220 personer.
Max antal i lokalen 425 personer.

Utrustning

I konferenslokalen finns blädderblock, whiteboard, block, pennor, vatten, godis och frukt samt tillgång till projektor, mikrofon, mygga och wifi.

Tillgänglighet

Lokalen har bra tillgänglighet för personer med rullstol. Entrén har dörröppnare och det finns RWC. Lokalen har hörslinga.