Två män som jobbar i Mariebergsskogen pratar med varandra.

Jobba hos oss

Kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Här publicerar vi platsannonser när det finns lediga tjänster att söka. Just nu söker vi en djurvårdare. Och du är alltid välkommen med en spontanansökan.

Djurvårdare sökes

Nu söker vi en djurvårdare för ett vikariat om 6 månader med chans till förlängning. Arbetet som djurvårdare innebär att delta i och känna ansvar för verksamhetsområdet Lillskogen. Du arbetar med djur- och anläggningsskötsel samt publika aktiviteter.

Vi söker dig som:
– har erfarenhet från yrket och gärna från skötsel av lantbruksdjur.
– har förmåga att genomföra publika guidningar och tala inför en grupp människor.
– har gymnasieutbildning från naturbruksgymnasium eller annan utbildning som arbetsgivaren
bedömer som likvärdig.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara noggrann, kommunikativ, flexibel och alltid sätta djurens bästa i första hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs för tjänsten. Vana från traktorkörning är meriterande.

Läs mer och sök tjänsten som djurvårdare i Lillskogen.

Rekrytering av kafémedarbetare

Ansökningstiden för kafémedarbetare har gått ut. Vi är glada över alla ansökningar som kommit in, drygt 170 stycken, och nu går rekryteringsprocessen vidare. Alla som har sökt jobb kommer att få besked.

Feriejobb

Går du i årskurs 1 eller 2 på gymnasiet och bor i Karlstads kommun har du chans att sommarjobba under tre veckor hos oss. Genom arbetsmarknads- och socialförvaltningen, Karlstads kommun, kan du få en plats hos oss i parken. Du anmäler ditt intresse i början av året. Läs mer information till ungdomar som söker feriearbete på www.karlstad.se

Praktikplatser

Ibland har vi vissa möjligheter att erbjuda olika former av praktikplatser. Ta kontakt med oss via e-post mariebergsskogen@karlstad.se så får vi se om det kan passa.

Spontanansökan

Vi är en stor arbetsplats och du är alltid välkommen med en spontanansökning. Skicka cv och personligt brev till vår HR-specialist Rebecca Molin, rebecca.molin@karlstad.se