Två män som jobbar i Mariebergsskogen pratar med varandra.

Jobba hos oss

Kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Här publicerar vi platsannonser när det finns lediga tjänster att söka. Just nu söker vi en HR-specialist. Och du är alltid välkommen med en spontanansökan till oss.

Vi söker en HR-specialist

Vill du ha ett roligt och varierande HR-jobb i en spännande verksamhet? Vår HR-specialist har valt att gå vidare till nya utmaningar och därför söker vi dig som vill jobba brett och självständigt med alla förekommande frågor inom arbetsmiljö, arbetsrätt och avtal, rekrytering, rehabilitering och personaladministration.

Rollen är varierande och du arbetar konsultativt och stödjande mot bolagets chefer och arbetsledare och växlar mellan operativa och strategiska uppgifter. Du kommer att ingå i flera nätverk med andra HR-specialister inom Karlstads kommun. I tjänsten ingår också att vara sekreterare i Mariebergsskogen AB:s styrelse.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personal och arbetsliv eller motsvarande samt några års erfarenhet av brett HR-arbete, gärna inom offentlig verksamhet.

Du har ett stort engagemang för HR-frågor och lätt för att skapa nya och goda relationer. Du trivs med att samarbeta med människor som har olika roller och bakgrund. Din kommunikativa förmåga i tal och skrift är mycket god. För att trivas i rollen behöver du vara självgående, van att planera och strukturera ditt arbete men också flexibel och snabbt kunna ställa om när det behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en heltid, tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag är 26 december men vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!

Läs mer om tjänsten som HR-specialist.

Praktikplatser

Ibland har vi vissa möjligheter att erbjuda olika former av praktikplatser. Ta kontakt med oss via e-post mariebergsskogen@karlstad.se så får vi se om det kan passa.

Spontanansökan

Vi är en stor arbetsplats och du är alltid välkommen med en spontanansökning. Skicka cv och personligt brev till vår HR-specialist Rebecca Molin, rebecca.molin@karlstad.se