Tommy Körberg 27 juli

Tommy Körberg tar med sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser. Den 27 juli kommer han till Karlstad och Mariebergsskogen! Boka biljett nu.

Efter att ha spelat för utsålda hus i Stockholm och Göteborg, tar Tommy Körberg sin succéshow Grand Finale på sommarturné runt om i landet. Han kommer att besöka Sveriges somrigaste spelplatser – från kalkbrott till slott och parker. Den 27 juli kommer han till Karlstad och Mariebergsskogen.

”Världsklass”, ”Storslagen”, ”Slagkraftigt, snabbtänkt och spirituellt”, ”Pondus och hjärta” – hyllningarna har varit många och hjärtliga från medierna. Publiken har inte kunnat få nog och showen har förlängts gång på gång. Många trogna fans har länge efterfrågat en turné och nu blir det äntligen av – från Malmö i söder till Älvsbyn i norr.

I Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter publiken följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv. En svindlande resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler tillsammans med Sveriges största röst, uppbackad av virtuosa musiker.

Längd: ca 1 tim och 40 min, ingen paus.

Biljettpris från 545 kr. 
Boka biljett till Tommy Körberg Grand Finale på ticketmaster.se.

Rullstolsplats går att boka online här, i Scalateaterns biljettkassa, genom att ringa 054-190080 eller via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.