Konferera i Naturum Värmland

Naturum Värmland ligger i Mariebergsskogen och mitt i Klarälvsdeltat. Huset har stora panoramafönster som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Alldeles utanför glittrar vänervattnet på ena sidan och på andra sidan möts du av skogens mycket gamla ståtliga tallar.

Skogsstjärnan

Skogsstjärnan är en ljus och luftig lokal med stora fönsterpartier som ger en underbar utsikt över Mariebergsviken, oftast med pågående fotoutställning. Lokalen har egen entré med kapprum och toalett, samt ligger i direkt anslutning till kaféet. Lokalen möbleras enligt önskemål och är lämplig för alla typer av möten och föredrag, från mindre grupper till lite större. Vid större bokningar avdelas del av kaféet med blockvägg.

Ägget

Det finns även möjlighet att konferera i lokalen Ägget. Ägget är en hörsal med fasta stolar i biosittning (ej bord). Rummet har en spännande äggform och stolsraderna är placerade med kraftig sluttning. Lokalen och utrustningen passar bra för filmvisning och föredrag. Kapphängare och toaletter finns i naturums ordinarie entré.

I konferenslokalerna finns blädderblock, whiteboard, block, pennor, friskt vatten, godis/frukt samt tillgång till projektor, mikrofon och wifi.

Möjligheter att boka lunch och fika av ekologiska och närproducerade råvaror samt ta del av Mariebergsskogens stora utbud av kringaktiviteter så som tågtur, bangolf, Lillskogen, guidningar.

I anslutning till huvudentrén finns en stor gratisparkering, cykelparkering och busshållplats.

För offert och bokning ring 054-540 27 60 eller bokanaturum@karlstad.se