Mariebergsskogens app

Upptäck Mariebergsskogen med vår app. Här hittar du snabbt evenemang, öppettider, guider och karta. Appen är gratis att ladda ner och använda. Finns där appar finns.

Med Mariebergsskogens app får du ut mer av ditt besök här. Här har du nämligen alla öppettider för våra matställen, djurparken, Naturum Värmland – och till och med för toaletterna. Appen innehåller flera olika guidade turer som du kan gå på egen hand. Du kan lära dig mer om djuren i Lillskogen, upptäcka kulturbyggnaderna eller utmana vänner och familj på ett quiz!

Evenemangskalendern hjälper dig att hålla dig uppdaterad på allt kul som händer här i parken och med den interaktiva digitala kartan blir det lätt att hitta rätt.

Hoppas du kommer tycka om appen. Vi fyller på med fler funktioner, guidningar och quizzar så använd den ofta. Varmt välkommen till Mariebergsskogen, om och om igen!

Ladda ner appen

Surfar du hit med din telefon kan du ladda ner appen direkt. Klicka på länken för att ladda ner appen.

Ladda ner Mariebergsskogens app.

Vi tar gärna emot feedback och synpunkter till mariebergsskogen@karlstad.se för att kunna vidareutveckla.

Det är en vanlig app som alltså finns där appar finns och man söker på ”Mariebergsskogen”. Har man en Iphone så finns den i App Store och har man en Android så finns den i Google Play. Appen är gratis att ladda ner och använda.