Förskolebarn skördar i Barnens köksträdgård

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Här publicerar vi platsannonser när det finns lediga tjänster och vikariat att söka. På platsbanken hittar du våra lediga jobb.

Just nu söker vi personal till våra försäljningsställen.

Försäljningspersonal

Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och att ge service till våra besökare, vara påläst om parkens utbud och svara på frågor är viktiga delar i jobbet.
I vår kiosk vid badplatsen består arbetsuppgifterna av försäljning av kioskvaror och biljetter till rundturståget Conrad Höök samt uthyrning av bangolfklubbor.

I vårt kafé Spikgården är arbetsuppgifterna enklare beredning och försäljning av kafévaror.

Våra öppettider under sommarsäsongen är från april till september och vi vill att du ska kunna arbeta hela perioden. Vi arbetare ofta när andra är lediga, till exempel kvällar och helger. Nationaldagen och midsommarafton är två stora högtidsdagar då vi är många som jobbar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har erfarenhet från kafé, restaurang eller försäljning, är positiv och har god samarbetsförmåga. Du trivs med att jobba i högt tempo och att hugga i där det behövs. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Fler språk är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Feriejobb

Går du i årskurs 1 på gymnasiet och bor i Karlstad har du chans att sommarjobba under tre veckor hos oss. Genom vård- och omsorgsförvaltningen, Karlstads kommun kan du få en plats hos oss i parken. Du anmäler ditt intresse i början av året. Mer information finns på www.karlstad.se

Praktikplatser

Ibland har vi vissa möjligheter att erbjuda olika former av praktikplatser. Ta kontakt med oss via e-post mariebergsskogen@karlstad.se så får vi se om det kan passa.