Förskolebarn skördar i Barnens köksträdgård

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Här publicerar vi platsannonser när det finns lediga tjänster och vikariat att söka. På platsbanken hittar du våra lediga jobb.

Just nu söker vi en ekonom och personal till våra försäljningsställen.

Ekonom

Som ekonom i Mariebergsskogen AB kommer du att arbeta i en inspirerande miljö tillsammans med kollegor inom många olika yrkesområden. Arbetsuppgifterna spänner över ett brett område och innefattar både operativa uppgifter som fakturahantering till mer strategiska frågor. Du kommer att arbeta med prognos, budget, uppföljning, redovisningar, momsfrågor, avstämningar samt utvecklingsarbete kring kassor och betalsystem. Du kommer att upprätta delårsrapporter och årsredovisning i nära samarbete med vd och de olika enheterna. Som ekonom hos oss är du ett stöd i den dagliga verksamheten i frågor kring analys, statistik, samt inköp och upphandling. Du kommer att representera bolaget i olika sammanhang, ingå i nätverk inom koncernen samt fungera som en länk mellan bolaget och kommunens ekonomiadministration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och några års yrkeserfarenhet. Du är bra på att driva ditt arbete framåt, trivs med att arbeta konsultativt och stödjande samt har en god pedagogisk förmåga. Du har god vana av ekonomi- och IT-system och är duktig på att kommunicera i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Erfarenhet från kommunal verksamhet är meriterande.

Välkommen med din ansökan

Försäljningspersonal

Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och att ge service till våra besökare, vara påläst om parkens utbud och svara på frågor är viktiga delar i jobbet.
I vår kiosk vid skridskobanan består arbetsuppgifterna av uthyrning av skridskor och försäljning av kioskvaror. Våra öppettider under vintersäsongen är helger november till mars samt jul- och sportlov. Det finns goda möjligheter till fortsatt jobb under vår och sommar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år, har en positiv attityd, god samarbetsförmåga, tycker om att jobba i högt tempo och har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har kassavana och erfarenhet från liknande arbete.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Feriejobb

Går du i årskurs 1 eller 2 på gymnasiet och bor i Karlstad har du chans att sommarjobba under tre veckor hos oss. Genom Karlstads kommun kan du få en plats hos oss i parken. Du anmäler ditt intresse i början av året. Mer information finns på www.karlstad.se

Praktikplatser

Ibland har vi vissa möjligheter att erbjuda olika former av praktikplatser. Ta kontakt med oss via e-post mariebergsskogen@karlstad.se så får vi se om det kan passa.