Guidning naturum

Jobba hos oss

Lediga tjänster

Kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! Här publicerar vi platsannonser när det finns lediga tjänster och vikariat att söka. På platsbanken hittar du våra lediga jobb.

Just nu söker vi dig som vill jobba extra som naturvägledare

Arbetet som naturvägledare är varierande och innefattar bland annat bemanning av reception, naturvägledning, kassatjänst i naturum och kaféet, att ha hand om barnkalas och leda aktiviteter. Vi söker dig som kan göra inhopp på helger, storhelger och ibland på vardagar, särskilt under skolornas lovperioder (timmar vid behov).

Vi söker dig som

  • har fyllt 18 år
  • har stor kunskap om naturen
  • är stresstålig och bra på att organisera
  • tycker om att ge service och har en positiv attityd.

Det är meriterande om du har kassavana och vana att handleda barngrupper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter det som något som kan passa för dig? Vi ser fram emot att få din ansökan med cv och personligt brev till mariebergsskogen@karlstad.se Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna så snart som möjligt.

Feriejobb

Går du i årskurs 1 eller 2 på gymnasiet och bor i Karlstad har du chans att sommarjobba under tre veckor hos oss. Genom Karlstads kommun kan du få en plats hos oss i parken. Du anmäler ditt intresse i början av året. Mer information finns på www.karlstad.se

Praktikplatser

Ibland har vi vissa möjligheter att erbjuda olika former av praktikplatser. Ta kontakt med oss via e-post mariebergsskogen@karlstad.se så får vi se om det kan passa.