Göra

I Mariebergsskogen finns flera roliga lekplatser. Kom hit och klättra, hoppa, spring och lek allt vad ni orkar!

Lekpark

På vår övre lekplats hittar du bland annat linabana, småhus och gungor. Den blå gungan är speciellt anpassad för dig som är rörelsehindrad. Här finns också ett tåg som du kan fortsätta att leka i när tågturen med rundturståget Conrad Höök är över för denna gång.

Lekträdgården

I Lekträdgården kan du prova att viska hemlisar i pratröret till kompisen långt borta, spela på de långa rören och bygga skulpturer i sand. I lekskogen finns hinderbana och Hybelejens kvarn med rutschkana. Du kan också springa i stenlabyrinten och se om du kan hålla dig för skratt när du speglar dig i de stora illusionsspeglarna.

Klättra och lek

Har du sett hönan, katten, den lilla hästen och de gröna grodorna – våra skulpturer i betong som älskar när barnen klättrar upp på ryggen?

Vid vår huvudentrén hittar du också Värmlands landskapsdjur vargen. Just denna varg är inte farlig och med hjälp av någon vuxen kan du rida tryggt på dess rygg.

Mariebergsskogen AB, 651 84 Karlstad | Tel 054-540 27 50 | Fax 054-18 67 82 | mariebergsskogen@karlstad.se | Om webbplatsen