[:sv]Fågelsång för nybörjare[:]

[:sv]Lär dig känna igen våra vanligaste fåglar. Spetsa öronen tillsammans med vår naturguide på tisdag 1 juni kl. 9.00. Boka din plats redan nu.

Det är nu på vårkanten som fåglarna är extra aktiva och kvittrar. De sjunger för att locka till sig en partner. Många har redan träffat rätt och har fullt bestyr med ungar men än finns chansen att höra fågelsången.

Kan du urskilja olika fågelsång eller är det bara ett allmänt kvitter för dig? Skulle du kunna säga vilken fågel det är enbart av att höra sången och lätena?

Vår naturguide lär dig känna igen våra vanligaste fåglar. Tillsammans i liten grupp går vi en tur på cirka en timme genom skogen och ut mot strandängarna. Vi lyssnar efter fåglarnas sång och läten. När vi är tillbaka efter vår tur kommer du att kunna känna igen sången från våra vanligaste fåglar. Vi fokuserar på de vanligaste arterna.

Du behöver inte ha några förkunskaper när du kommer och kikare finns att låna.

Guidningen sker i liten grupp, med begränsat antal platser. Samling Naturum Värmland.

TID: Tisdag den 1 juni kl. 9.00
PRIS: 80 kr.
Det är begränsat antal platser. Vill du vara säker på att få plats kan du köp biljetter i förväg i Naturum Värmland eller om du har möjlighet att betala med Swish så kan du köpa på telefon 054-540 27 60.

Välkommen att beställa fika från kaféet efter guidningen.[:]