Konsert: Lars Winnerbäck

I sommar åker Lars Winnerbäck på turné under bar himmel. Lördag 30 juli välkomnar vi honom tillsammans med bandet till Mariebergsskogen!

Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största och den efterföljande turnén fyllde arenor över hela landet.
I över 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister. Våren 2021 släppte han flera singlar och även EP:n ”Själ och Hjärta Del 1”, inspelad i en tom teater. Sommaren 2022 blir det en turné under bar himmel i slottsträdgårdar, på festivaler och arenor. Tillsammans med det älskade bandet spelar Lars Winnerbäck lördag den 30 juli på stora gräsmattan i Mariebergsskogen, Karlstad.
Bandet på Sommarturné 2022 består av Jerker Odelholm (bas), Staffan Johansson (gitarr), Carl Ekerstam (gitarr), Therese Johansson (gitarr/sång), Jonna Löfgren (trummor) och Tomas Hallonsten (keyboard).
Insläpp kl. 18.00
Special guest Joel Alme kl. 19.00
Konsert kl. 21.00 Slut cirka kl. 23.00
Åldersgräns: 13 år
Rullstolsplats: Ticketmaster 077-170 70 70
Biljetter på ticketmaster.se