Djurvårdare sökes

Är du utbildad djurvårdare, har erfarenhet av skötsel av lantbruksdjur och kan hålla guidningar? Just nu söker vi fler djurvårdare till vår djurpark Lillskogen – är det du? Sista ansökningsdag är 7 april.

Djurparken Lillskogen med tillhörande stallar och hagområde är en integrerad del av Mariebergsskogen. Lillskogen har unika förutsättningar att erbjuda besökare möjlighet att se och uppleva djur alla dagar året runt. Arbetet präglas av ett vänligt bemötande, gedigen kunskap och mycket god djurhållning. Lillskogen ska leva upp till de intentioner som finns med att hålla djur i offentliga miljöer genom att delta i bevarandearbete av svenska lantraser, bidra till människors välbefinnande och sprida kunskap om djur och djurhållning. Barn och ungdomar är våra hedersgäster!

Arbetet som djurvårdare innebär att delta i och känna ansvar för verksamhetsområdet Lillskogen. Du arbetar med djur- och anläggningsskötsel samt publika aktiviteter.

Vi söker dig som har:
– gymnasieutbildning från naturbruksgymnasium eller annan utbildning som arbetsgivaren
bedömer som likvärdig.
– erfarenhet från yrket och gärna från skötsel av lantbruksdjur.
– förmåga att genomföra publika guidningar och tala inför en grupp människor.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du vara noggrann, kommunikativ, flexibel och alltid sätta djurens bästa i första hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort krävs och vana från traktorkörning är meriterande. Låter det intressant? Se platsannonsen för jobbet som djurvårdare i Lillskogen. Varmt välkommen med din ansökan, senast 7 april.