Värmlandsfoto 2020

Se fotoutställningen Värmlandsfoto 2020 – ett spännande resultat av föreningen Värmlands Fotoklubbars fototävling, där medlemmarna ställer upp med sina bästa bilder i olika klasser. Visas till och med 30 augusti i Naturum Värmland.

Föreningen Värmlands Fotoklubbar bildades för 42 år sedan. Sedan dess har klubbarna årligen mötts i ädel fototävling, där medlemmar ställer upp med sina bästa bilder i olika klasser. Så även 2020, med ett resultat som är frukten av att varje klubb arrangerar sin del av fototävlingen.

De åtta klasserna är:
Färg enstaka bild
Färg kollektion
Monokrom enstaka bild
Monokrom kollektion
Natur
Mobilfoto
Experiment
Årets tema: Klimat

Åtta juryer ute i landet har bedömt varsin klass så att guld, silver och brons samt ett tiotal diplom har fördelats. De tre bäst placerade bilderna i varje klass visas i utställningen.

Nytt för i år är att utställningen sedan går ut på turné! Se alla foton och hela resultatet på varmlandsfoto.se