Kom igång med friluftsliv

Till dig som är ovan och längtar ut – ta steget ut i naturen tillsammans med oss. Du får både inspiration och konkreta tips som gör det lättare och roligt att sticka ut i naturen. Måndag 29 april.

För dig som är ovan men längtar ut

Låt oss inspirera dig till att komma iväg ut i naturen, på ett sätt som känns lätt och roligt. Du får veta vad som är bra att tänkta på i naturen, vad man får och inte får göra, hur man gör upp en eld och dessutom ger vi konkreta tips på allt från vilka skor och kläder som är bra att ha på sig till riktigt fina utflyktsmål och hur man tar sig dit. Ladda gärna med frågor du vill ha svar på.

Måndag 29 april kl. 17.00, 60 kr

Vi kommer att hålla till i skogen kring Naturum Värmland, ungefär i en och en halv timme. Du behöver inte ha med någon särskild utrustning men bekväma skor är bra att ha. Alla är välkomna, barn och vuxna!

Du behöver inte föranmäla dig, men har du frågor är du välkommen att ringa oss på 054-540 27 60.

Vi ses!