Vi bygger om

Välkommen in men ursäkta röran – just nu bygger vi om utställning i Naturum Värmland.

Ursäkta röran – vi bygger om

Just nu jobbar vi med att förnya basutställningen om den värmländska naturen inne i Naturum Värmland. Under vecka 7 och 8 kommer därför den delen av huset att vara avstängt, men det finns ändå mycket att göra här.

Huset är öppet

Varje dag mellan kl. 11-17 är naturumhuset öppet. Här kan du se foto- och skulpturutställningen Lost in a Dream av Annika Erikssdotter. Kaféet är öppet och serverar dagens soppa alla dagar och ett stort utbud av hembakt fikabröd. Just nu lockar våra populära semlor extra mycket.

Aktiviteter för barn och vuxna

Du vet väl att du kan gå tipspromenad alla dagar, året om? På en slinga om cirka 1 km får du svara på frågor om natur och kultur. Vi byter tema varje vecka och du lär dig alltid något nytt. Hämta talong för 5 kr styck inne i Naturum Värmland så är du med och tävlar.

Från och med måndag 12 februari startar Skattjakten. Perfekt sätt att på ett roligt sätt komma ut i naturen! Barnen får lösa en klurig uppgift i skogen och sedan väntar en belöning. Det kostar 25 kr så kom in i huset så hjälper vi dig att starta.

Facebook Dela på Facebook

Kaféet i Naturum Värmland

Mariebergsskogen AB, 651 84 Karlstad | Tel 054-540 27 50 | Fax 054-18 67 82 | mariebergsskogen@karlstad.se | Om webbplatsen