Utställare

Är du intresserad av att vara med som utställare på vår julmarknad?

Den 9-10 december är det dags för Mariebergsskogens julmarknad. Ambitionsnivå är som vanligt hög och vi vill förmedla en fin känsla till våra besökare genom att fortsätta blanda högkvalitativa programpunkter med lika högkvalitativa utställare. Mariebergsskogens julmarknad har under de senaste åren blivit ett givet besöksmål för många, som 2016 hade 23 000 besökare!

Våra utställare är viktiga

Vi välkomnar utställare som säljer allt från delikatesser och julgodis till slöjd, hantverk, konsthantverk och genuina leksaker. Vi värdesätter småskalighet, ekologiskt och lokalproducerat där hälsa och miljö står i centrum.

Årets julmarknad är den 9-10 december

Marknaden har öppet från klockan 11.00 till 17.00 och entréavgiften är 40 kronor för alla som har fyllt 18 år, och gratis för barn.

Är du intresserad av att vara med?

Välkommen att anmäla intresse att delta som utställare. Ett tips är att överväga om en plats utomhus är möjlig – platserna inomhus och i marknadstältet är begränsade, så chansen för medverkan är större om man kan tänka sig att stå utomhus.

Vad händer när jag har skickat in intresseanmälan?

Vi återkommer med definitivt besked om du erbjuds plats på julmarknaden senast 20 oktober. Vår ambition är att sätta samman en så varierad och stämningsfull marknad som möjligt och vi har flera olika komponenter att ta hänsyn till: variation bland utställare, kvalitet, sortiment, platstillgång med mera. Vi ser också gärna utställare som har produktion/tillverkning på plats.

Kostnad

Inomhus i Holken 1100 kronor/plats (2,4-2,8 m), marknadstältet 900 kronor/plats (cirka 2,4 m), utomhus 250 kronor per meter. Priserna gäller för medverkan hela helgen.
Betalningen ska vara Mariebergsskogen AB tillhanda senast 30 november.

Anmäl intresse så snart som möjligt, men senast 13 oktober. Skicka din intresseanmälan med kontaktuppgifter, organisationsnummer och vad du erbjuder till mariebergsskogen@karlstad.se eller till adress Mariebergsskogen AB, 651 84 Karlstad. Märk e-posten eller brevet med ”julmarknad 2017”.

Välkommen med din intresseanmälan!

Facebook Dela på Facebook

Utställare julmarknad

Mariebergsskogen AB, 651 84 Karlstad | Tel 054-540 27 50 | Fax 054-18 67 82 | mariebergsskogen@karlstad.se | Om webbplatsen