Musiksommar

Flera artister besöker Mariebergsskogen i sommar. Kom om du känner behovet av folkfest eller uppiggande, finstämd och nostalgisk musik.

Välj ut din favorit eller se alla tre konserterna som erbjuds i sommar. Spelningarna i Mariebergsskogen är populära bland våra besökare och musiken kommer väl till sin rätt i Karlstads stadspark – så säkra biljetterna i tid.

Stiftelsen och Nordman som spelar den 13 juli och Tomas Andersson Wij och Plura som spelar den 28 juli håller konserterna i friluftsteatern, medan GES spelar på Stora gräsmattan den 2 augusti. Dagen då GES spelar är Mariebergsskogen öppen till kl. 15 och publikinsläppet sker genom huvudentrén från kl. 18. Mer information om artisterna och länk till köpställena för biljetterna finns under respektive artist här nedan.

28 juli – Tomas Andersson Wij och Plura

Konserten med Tomas Andersson Wij och Plura flyttas från Mariebergsskogens Friluftsteater till Innergården på Nöjesfabriken. Alla redan köpta biljetter fortsätter vara giltiga. För frågor kontakta Ticksters kundservice på 0771-477070.

2 augusti – GES

Lust. Det är vad allting handlar om. Lust att spela och sjunga tillsammans, lust att plocka fram de där låtarna som bara ligger och och väntar och ber om att få flyga igen. Lust att återigen åka ut på en stor sverigeturné och såklart den största lusten av dem alla – att få möta publiken. Och med ett underbart band, en fantasifull produktion och en låtlista som svämmar över av spelsug kommer Glenmark, Orup och Strömstedt. Det handlar fortfarande om lust och nu är den om möjligt ännu större.

Insläpp: Huvudentrén kl. 18
Spelning: kl. 19.30-22.30
Pris: 695 kr
Biljetter och info: www.ges.se
Åldersgräns: 18 år. Yngre i målsmans sällskap. Rekommenderad åldersgräns 13 år.
Arrangör: Krall Entertainment

Facebook Dela på Facebook

Mariebergsskogen AB, 651 84 Karlstad | Tel 054-540 27 50 | Fax 054-18 67 82 | mariebergsskogen@karlstad.se | Om webbplatsen