Nytt på Terrassen

Nu är det klart med nya restauratör på restaurang Terrassen i Mariebergsskogen.

Restaurang Terrassen ligger högt beläget i Mariebergsskogen med utsikt över vänerviken.

En viktig ingrediens

I början av året sökte Mariebergsskogen AB intressenter med målet att hitta en partner som ville hyra och driva restaurang Terrassen.
– Vi är mycket glada över att meddela att vi idag har tecknat avtal med en utmärkt partner för detta uppdrag och därmed lagt till en viktig ingrediens i parkens totala utbud av mat och dryck, säger vd Anna Lööf Falkman.

Köksmästare Niklas Pettersson

Krögaren Niklas Pettersson blir köksmästare och driftsansvarig på Terrassen Gastro. Niklas är ursprungligen från Halmstad och har arbetat på flera av landets främsta restauranger. Han har startat upp flera restauranger med genuina och ärliga koncept, nu senaste Sliperiet Gastronomi i Borgvik. Tillsammans med entreprenören och företagaren Tuncay Arslan står han bakom Terrassen Gastro.
– Vi ska erbjuda riktigt god, vällagad mat av de bästa svenska råvaror man kan få tag på. Menyn för barnen kommer att vara lika spännande, lagad på lika bra råvaror, säger Niklas Pettersson. Prisvärd och riktigt god mat för alla, helt enkelt!

Idén är att servera genuin svensk mat med modern touch. Att vara en restaurang i samklang med övriga parken och att på bästa sätt tillgodose målgruppens behov. Barnen ska kunna äta en lika god, näringsrik och spännande måltid som föräldrarna gör, oavsett serveringstillfälle. Man kommer att erbjuda olika menyer beroende på säsong.

Terrassen öppnar så snart som möjligt, förhoppningsvis redan till nationaldagen.

Facebook Dela på Facebook

Niklas Pettersson på Terrassen

Mariebergsskogen AB, 651 84 Karlstad | Tel 054-540 27 50 | Fax 054-18 67 82 | mariebergsskogen@karlstad.se | Om webbplatsen