Jobba hos oss

Nu söker vi extrapersonal som naturumvärd/naturguide. Kanske är det dig vi söker?

Mariebergsskogen är inte bara en skön plats att vara på utan också attraktiv som arbetsplats. Just nu söker vi ett antal personer till olika tjänster som med stort engagemang och hög servicekänsla vill vara med och skapa härliga upplevelser för våra besökare. Läs mer om våra tjänster på karlstad.se eller Platsbanken.

Extrajobb naturumvärd/naturumguide

Arbetet är varierande och innefattar bland annat bemanning av reception, naturvägledning, kassatjänst på naturum och kafé, att ha hand om barnkalas. Vi söker dig som har stor kunskap om naturen, är van vid att handleda barngrupper, är både stresstålig och bra på att organisera. Du tycker också om att ge service och har en positiv attityd. Jobbet gäller främst inhopp på helger, men även enstaka tillfällen på vardagar. För mer information kontakta enhetschef Louise Grundeus, 054-540 27 61. Läs mer på platsbanken.se Välkommen med din ansökan senast 31 mars.

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för trädgårdsmästare, vaktmästare, tågchaufför, handledare, museibonde till djurparken Lillskogen och tjänsterna till våra försäljningställen har gått ut och rekryteringsprocessen pågår.

Facebook Dela på Facebook

Huvudentrén

Mariebergsskogen AB, 651 84 Karlstad | Tel 054-540 27 50 | Fax 054-18 67 82 | mariebergsskogen@karlstad.se | Om webbplatsen