Tomas Ledin

Den 15 augusti kommer Tomas Ledin till Mariebergsskogen. Räkna med allsång, minnen och folkfest!

En nådens sommarkväll – alla klassiska hit

Tomas Ledin ger sig ut på sommarturné. Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags.

Den 15 augusti i Mariebergsskogen

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden. Den 15 augusti kommer han till Karlstad och Mariebergsskogen.

Köp biljett

Tomas Ledin i Mariebergsskogen, Karlstad 15 augusti
Insläpp kl. 18.00
Åldersgräns 13 år
Biljetter på www.nojet.se och www.ticketmaster.se

Klicka här för att köpa biljett till Tomas Ledin i Karlstad, Mariebergsskogen

Lite saker att tänka på:
* Ej medtag av egen mat och dryck.
* Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.
* Paraplyer, stolar, inspelningsutrustning, kamera, flaskor, burkar, vassa föremål, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området.
* Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området.