Vaktmästare

Ansökningstiden har gått ut och urvalsarbetet pågår för fullt.

Vill du vara med och bidra till sommarens bästa upplevelser för våra besökare? Nu söker vi en serviceinriktad vaktmästare.

Arbetsuppgifter

I rollen som vaktmästare är arbetsuppgifterna varierande och innefattar flera olika driftsområden. Du kommer bland annat att arbeta med:

-allmän skötsel i parken såsom gräsklippning, sophantering och vägunderhåll.
-underhåll av parkens fastigheter och installationer.
-skötsel av olika anläggningar, exempelvis lekplatser, aktivitetsbanor och grillplatser.
– service internt i parken.
-att hantera en rad olika fordon och maskiner.
-olika arrangemang.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs i sociala sammanhang och att du får energi av att hjälpa andra människor. Din prioriteringsförmåga är god och du är van att arbeta proaktivt och systematiskt. Du som trivs med många kontakter både internt och externt kommer att trivas här då tjänsten innebär ett nära samarbete mellan olika avdelningar samt alla människor som dagligen besöker stadsparken. Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och i tjänsten ingår att vara påläst om parkens utbud och svara på frågor till våra besökare. Vidare tror vi att du är praktiskt lagd och van att arbeta fysiskt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och tjänsten kräver b-körkort. Vi ser att du har goda språkkunskaper i svenska, andra språkkunskaper är meriterande. Beredskapstjänstgöring kan komma att förekomma.

Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 12 februari. Ansök på offentligajobb.se