Teamledare

Ansökningstiden har gått ut och urvalsarbetet pågår för fullt.

Vill du vara med och bidra till att våra besökare får service och upplevelser i toppklass? Vi söker nu en teamledare till våra försäljningsställen. Sista ansökningsdag 10 februari.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som teamledare hos oss i Mariebergsskogen är du en viktig nyckelspelare. Du är vår kafé- och försäljningsansvariges högra hand och ditt uppdrag är att leda, handleda och motivera kollegorna i kiosken och Spikgården. Förutom att ta emot våra besökare i rollen som kiosk- och kafémedarbetare är du dessutom behjälplig i planering och utveckling av vår verksamhet. I arbetet ingår kassa- och fakturahantering, schemaläggning, varuinköp samt logistikfrågor. Tjänsten passar dig som är driven, flexibel och lyhörd. Hos oss på Mariebergsskogen hjälps vi åt och hoppar in där vi behövs. Det är viktigt att du stundtals kan arbeta under högt tempo då antalet besökare kan variera.

Som medarbetare hos oss är du ambassadör för hela parken och du trivs med att ge service och vara påläst om parkens utbud och svara på frågor till våra besökare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning, erfarenhet av arbetsledning, relevant branschkunskap och som brinner för service. Du behöver vara lösningsorienterad och trivas med att ta eget ansvar. Som teamledare hos oss ska du ha en positiv attityd och mycket god samarbetsförmåga. Du behöver också vara stresstålig samt ha en förmåga att lyfta blicken där verksamhetsfokus är det centrala. Vi ser att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, andra språkkunskaper är meriterande. För att lyckas i rollen som teamledare behöver du ha lätt för att skapa struktur och ordning. Goda IT-kunskaper och körkort är ett krav. Helg- och kvällsarbete ingår i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Sista ansökningsdag är 10 februari. Välkommen med din ansökan på offentligajobb.se.