Julmarknad 2018

Ta med familj och vänner på Mariebergsskogens julmarknad 8-9 december. Här lockar utställarna med värmländsk julmat och hantverk av hög kvalitet. Och det blir massor av härliga aktiviteter för barnen!

Mariebergsskogens julmarknad 2018 är den 8-9 december kl. 11-17.

Utställare

Omkring 70 utställare deltar och erbjuder värmländsk julmat och olika hantverk av hög kvalitet. Det går bra att betala med kort vid våra försäljningsställen. Många av utställarna tar också kort och Swish men hos vissa utställare behöver du kontanter.

Aktiviteter för barnen

Träffa tomtefamiljen, åka häst & vagn, ta en tågtur, pyssla och prova ponnyridning. Hälsa på djuren i Lillskogen och tävla i Gissa getabockens vikt. I Naturum Värmland är skattjakten igång och du kan prova lyckan i tombolalotteriet och Grodans fiskdamm.

Mat och dryck

Smaka utställarnas läckerheter som nygrillat kött, delikatesser, ostar, och handgjort godis. Välkommen in i värmen i våra kaféer för grönkålssoppan, risgrynsgröten, julens första skinksmörgås och varm choklad, glögg och julkakor. Terrassen Gastros julbord gör du klokt i att boka i förväg. På vår julmarknad finns mycket gott!

Öppettider

Julmarknaden är öppen 8-9 december kl. 11-17.
Parken är stängd fram till att julmarknaden börjar kl. 11.

Entré: Gratis för barn, 40 kr från 18 år.

I entrén går det bra att betala med kort, kontanter eller swish.

Buss linje 22

Åk gärna hit med Karlstads buss. Linje 22 kör under helgen direkt från centrum till Mariebergsskogen och tillbaka igen. Vanlig taxa gäller. Se Karlstadsbuss tidtabell.

Parkering

Parkeringen brukar snabbt bli full vid julmarknaden. Vi har parkeringsvakter som hjälper till, men det är smart att lämna bilen hemma denna dag.